VERTEL HET MET GETEKENDE VERHALENTEKENEXPRESSIE

Lessen en coaching van Eva Durlacher
https://www.lifetimeartclub.nl/wp-content/uploads/2021/02/Portret-Eva-Durlacher.jpg

COACH & TEKENDOCENT Eva Durlacher

De passie van Eva is het werken met levensverhalen en loopbanen. Vooral gericht op het ontknopen van levensvragen en op het gebied van creatieve levensplanning. Eva is trainer, coach en beeldend kunstenaar. Naast haar trainingsbureau Goudader Training, haar stichting Gouden Verhalen en haar initiatief Goudmakers is ze adviseur, docent en coach bij Lifetime Art Club.
VISIE OP VERHALENDE KUNST

Het maken van jouw persoonlijke verhalenkunst is als een traject waarbij je je leven overziet, van binnen en van buiten. Met creatieve uitingen die omhoog halen wat er onomstotelijk in je zichtbaar wil worden. Je gaat op een zeer avontuurlijke en speelse manier de diepte in met jezelf. Je komt achter je verlangens wat zich wil uiten.

OPLEIDING & ERVARING

Na een beeldende opleiding op de Gerrit Rietveld academie en Media academie Hilversum werkte Eva als beeldend kunstenaar en tv- en theatermaker. Vervolgens heeft ze zich gespecialiseerd in het werken met mensen, en volgde de driejarige ITIP- opleiding tot coach en trainer. In 2003 richtte ze haar eigen bedrijf op, Goudader trainingsbureau en Zicht loopbaanadvies. Sinds enige jaren leidt Eva ook de Stichting Gouden Verhalen.

WORKSHOP STIJL

Haar trainingen kenmerken zich door het vinden van je hartverlangens. Met creatieve oefeningen haal je omhoog wat er onomstotelijk in je zichtbaar wil worden. Om orde op zaken te stellen, een grote stap te zetten of gewoon omdat je vermoedt dat er meer in je zit dan er nu naar buiten komt.

MIJN MOTTOIeder leven is het waard gehoord te worden

Als dochter van schrijver G.L. Durlacher was ik getuige van hoe mijn vader op latere leeftijd begon te schrijven. Hoe hij de verschrikkelijke geschiedenis zo beeldend kon verwoorden. Juist in de kleine details werd voelbaar hoe hij de liefde voor het leven zelf ervaarde, de essentie die zich toont in liefdevolle gebaren van mensen in een donkere periode.

Inmiddels heb ik veel mensen en veel levensverhalen begeleid. Het gaat om die vonk. Waar word je geraakt. Wat wil zich uiten. Mijn trainingen kenmerken zich door het vinden van je hartverlangens. Met creatieve oefeningen die omhoog halen wat er onomstotelijk in je zichtbaar wil worden, om orde op zaken te stellen, een grote stap te zetten of gewoon omdat je vermoedt dat er meer in je zit dan er nu naar buiten komt.

Lees hier het interview met Eva in Spaarnestroom.

https://www.lifetimeartclub.nl/wp-content/uploads/2021/03/Eva-Durlacher-Compilatie-640x640.jpg
Eva is docent Tekenen en Aquarel Expressie in de Maak Carrousel
Wil je meer lessen van Eva volgen? Dat kan!

Tekenen met Eva

Wil je met tekenen uitdrukking geven aan een herinnering of een thema?

In deze speciale middag tekenen met Eva leer je vaardigheden waarmee je je expressie verder kunt ontplooien. Je leert anders kijken, doet kennis op over onder meer kleur, vorm, contrast en structuren. Je breidt je verbeeldingskracht uit en leert je waarnemingen en ideeën overbrengen in je eigen stijl. Met behulpzame oefeningen begeleidt Eva je van jouw inspiratie en creativiteit naar jouw tekenexpressie.

Datum en tijd: datum in overleg
Plaats: Haarlem
Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 8

Heb je vragen over de workshop, stuur een mail naar e.durlacher@xs4all.nl of kijk voor meer tekenlessen haar stichting Gouden Verhalen https://goudenverhalen.nl/
Tekenen met Eva Durlacher
Coaching van Eva Durlacher

COP COACHING | 3 sessies | Eva DurlacherDe goudader in je creatief plan

Voor de start van jouw verhalende kunst is een creatief plan (COP) een fijne basis als leidraad. Maar wat als je vel leeg blijft of een warboel aan ideeën ontstaat? Dan is het fijn om in een paar coach bijeenkomsten helderheid te krijgen.
In een klein groepje gaan we in 3-sessies op zoek naar jouw goudader, jouw vonk. Naar jouw inspiratie, volkomen uniek en onvergelijkbaar met wie dan ook. Onbenoembaar maar ook eigen en dichtbij. Met creatieve coaching technieken krijgt jouw wens tot creatieve expressie de volledige aandacht. Zo krijg je je goudader in zicht, kan het weer herleven, en stroomt het weer. Is je Goudader eenmaal gedotterd, dan heb je gerichte inspiratie om je creatieve plan op te stellen. Aan het eind van de sessies delen we deze met elkaar. Dat zijn vaak prachtige uitwisselingen.

Datum: 3 middagen
Prijs: € 180,-
Aantal deelnemers: minimaal 4 en max 6 personen.

Interesse in deze groepscoaching of liever een individuele coaching? Neem contact op met Eva of kijk bij www.goudadertraining.nl
Contact
Lifetime Art Club, Haarlem
genevion@live.nl

Logo ontwerp:
Celine Seelemann

Logo Lifetime Art Club
Op de hoogte blijven?
Wil je nieuws ontvangen van Lifetime Art Club? Laat dan hier je mailadres achter.
* verplicht