VERTEL JE VERHAAL MET EEN SONGMUZIEKEXPRESSIE

LESSEN VAN ELINE GEMERTS
https://www.lifetimeartclub.nl/wp-content/uploads/2022/01/Portretfoto-Docent-Eline-Gemerts-320x328.jpg

DOCENT MUZIEK EN ZANG EXPRESSIE

Op een vakantie in de tropen lag zij midden in de nacht klaarwakker te luisteren naar de betoverende geluiden van het oerwoud. Een magisch concert in de jungle met de volle maan als podiumlamp. Wat gebeurde daar allemaal?
Na de Kunstacademie werkte Eline als grafisch vormgeefster. Toen zij haar muzikale talent eindelijk de ruimte gaf zich te ontwikkelen, gooide zij het roer om. Het was tijd voor iets anders. Op haar 33e begon zij aan het Conservatorium en haalde het diploma Zang Lichte Muziek met specialiteit Jazz. Eline toerde een tijdje met de Disco/Soul Formatie Sister Sledge en bracht 2 cd’s uit. Naast haar zangexpressie-workshops bij Lifetime Art Club, geeft ze zangles in Bloemendaal en online lessen aan het Conservatorium van Suriname.
VISIE OP VERHALENDE KUNST

Niets is sterker dan een persoonlijk verhaal. Vaak zijn we immers op zoek naar onszelf in elk vertelsel. Als je voelt dat er een verslag in je zit te borrelen, dan moet het vroeg of laat naar buiten komen, in welke creatieve vorm dan ook.

OPLEIDING & ERVARING
  • Na de Kunstacademie werkte Eline als grafisch vormgeefster.
  • Op haar 33e begon zij aan het Conservatorium en haalde het diploma Zang Lichte Muziek. Specialiteit Jazz.
  • Eline Toerde een tijdje met de Disco/Soul Formatie Sister Sledge en bracht 2 cd’s uit.
  • Zij geeft zangles in Bloemendaal en online lessen aan het Conservatorium van Suriname.
WORKSHOP STIJL

De vrijheid waarmee je naar jezelf, situaties en ook gebeurtenissen in je leven kunt kijken staat centraal. Afstand nemen en nagaan of er in humor in zit; drama, poëzie of een andere twist. Begin simpel. Schrijf compacte zinnen. Geef betekenis. Zing onbevangen. Inspireer. Bij Eline ervaar je hoe je met basale middelen een song kunt maken.

MIJN MOTTOGeef betekenis, zing onbevangen & inspireer.

Niets is sterker dan een persoonlijk verhaal. Vaak zijn we immers op zoek naar onszelf in elk vertelsel. Als je voelt dat er een verslag in je zit te borrelen, dan moet het vroeg of laat naar buiten komen, in welke creatieve vorm dan ook.

Zet de vrijheid waarmee je naar jezelf, situaties en ook gebeurtenissen in je leven kunt kijken centraal. Afstand nemen en nagaan of er in humor in zit; drama, poëzie of een andere twist. Begin simpel. Schrijf compacte zinnen. Geef betekenis. Zing onbevangen. Inspireer. Ervaar hoe je met basale middelen een song kunt maken.
Zingen met Eline Gemerts
Eline is docent Stem Expressie in de Maak Carrousel

Wil je meer lessen van Eline volgen? Dat kan!Workshop 'Maak je eigen song'

Een lied is een heel geschikt middel om een levenservaring te vertolken.
Muzikaal uitdrukking geven aan je gevoel of bedoeling is een energie opwekkende kunstvorm. Laat je zangstem spreken. Je kunt zelfs fluisteren, neuriën of schreeuwen, mompelen en rochelen. Maak geluid, voel je eigen ritme, ervaar jouw melodische palet. Krijg inspiratie van andere creatieve domeinen.

Muzikale kennis en ervaring is niet nodig. In deze workshop leer je juist hoe je op eenvoudige wijze iets muzikaals kunt creëren. Eline neemt je in deze lessen stapsgewijs mee in het schrijven, componeren en zingen van je eigen song. Singer-songwriter als expressiemiddel geeft plezier en energie. Voor iedereen, ook als je denkt niet te kunnen zingen.

In haar lessen begeleidt Eline jou op eenvoudige wijze een eigen song te maken. De drempel ligt laag, het effect is vooral leuk en verrassend!
En als je niet de behoefte hebt om zelf iets te componeren, kun je een bestaande song helemaal naar je eigen kern vormgeven.

Prijs: € 69,- inclusief gebruik van enkele instrumenten.
Data: in overleg
Dag van de week: 2 achtereenvolgende maandagen
Tijd: 11.00 uur - 13.00 uur
Aantal personen: minimaal 4 en maximaal 10
Locatie: Muziekschool Bloemendaal, Korte Zijlweg 9B, Overveen

Heb je vragen over de workshop, stuur een mailtje naar elinegemerts@gmail.com
https://www.lifetimeartclub.nl/wp-content/uploads/2022/01/Compilatiefoto-Eline-Gemerts-2.jpg
Contact
Lifetime Art Club, Haarlem
genevion@live.nl

Logo ontwerp:
Celine Seelemann

Logo Lifetime Art Club
Op de hoogte blijven?
Wil je nieuws ontvangen van Lifetime Art Club? Laat dan hier je mailadres achter.
* verplicht