VERTEL JE VERHAAL VANUIT GETEKENDE METAFORENTEKEN EXPRESSIE

LESSEN VAN ANNETTE SCHUTTE
Foto Annette Schutte Docent Lifetime Art Club

DOCENT TEKEN EXPRESSIE

Ervaar de zeggingskracht van je eigen tekeningen. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Annette laat je zien dat in elke tekening een onbewust verlangen schuilt. Welk verlangen wil er gezien worden en wil jij meenemen in jouw persoonlijke, kunstzinnige verhaal?
Met Annette ga je op avontuur aan de hand van visualisaties, tekenen en schrijven. En vanuit meer verbinding met jezelf voel je de ruimte om je creativiteit te laten stromen! Kunst maken en beleven verloopt immers via jezelf. Naast docent bij Lifetime Art Club heeft Annette een eigen coach praktijk.
VISIE OP VERHALENDE KUNST

Verhalende kunst maken en, of beleven verloopt volgens Annette via jezelf en vertelt je iets. Het is een persoonlijke uiting of beleving en maakt iets in je los. Je kunt iets in een vernieuwend, steunend, verbindend of verdiepend perspectief gaan ervaren.  Dit kan leiden tot meer empathie, begrip en tolerantie voor anderen en niet in het minst voor jezelf.

Creativiteit is een belangrijke bron van inspiratie en beweging.

“If you follow the same old path, you will end up back in the same old place” – unknown

OPLEIDING & ERVARING

Opleiding Fysiotherapie Leffelaar: Wat Annette in haar werk als fysiotherapeute enorm interesseerde waren de verhalen die mensen haar vertelden; hun familiegeschiedenis, hun eigenschappen en hun drijfveren. De rode draad hierin te ontdekken boeide haar enorm. Ook de psychologische kant trok haar steeds meer. De opleiding psychoanalytische tekentherapie bood waar ze zo naar verlangde.

PPCH Opleiding tot Analytisch tekentherapeut: Inmiddels heeft Annette haar eigen praktijk en begeleidt ze mensen in hun persoonlijk ontwikkelingsproces. Het vakgebied blijft haar boeien. Ze houdt ervan om zich te verdiepen en te studeren en het heerlijke is dat dit nooit ophoudt te bestaan.

WORKSHOP STIJL

Annette neemt je mee op een ontdekkingsreis passend bij deze levensfase. Als geen ander biedt ze jou de veiligheid en warme sfeer om dit proces van tekenen, visualiseren en schrijven zelf te beleven.

MIJN MOTTO'Laat kunst maken en beleven onderdeel zijn van je leven.'

Het uiten van jouw unieke verhaal brengt positieve veranderingen teweeg. Het bevordert je creativiteit en stimuleert persoonlijke groei. Het biedt daarnaast de mogelijkheid om unieke verhalen en ervaringen met elkaar te delen en tegelijkertijd bij te dragen aan het creëren van een inclusievere samenleving.

Annette is Analytisch Tekentherapeut. In haar praktijk begeleidt ze mensen die vastlopen in hun persoonlijk leven. Door tekenopdrachten toe te voegen aan de therapie, kom je direct in een diepere laag, in de laag van je onderbewuste. Door ruimte te geven aan onbewust geworden gevoelens en verlangens kan je je eigen ontwikkeling weer vrij spel geven.
Het gaat er hierbij niet om dat iemand goed kan tekenen. Het gaat om het verhaal wat de tekening je vertelt. Speciaal voor de Maak Carrousel van Lifetime Art CLub heeft Annette een workshop "Vind je Thema' ontwikkeld. Daarnaast kun je bij haar een de drieluik-workshop volgen gericht op jouw creatieve ontwikkeling.

Op de site van Annette, www.path-coach.nl, lees je meer over haar coach trajecten.

https://www.lifetimeartclub.nl/wp-content/uploads/2023/07/Compilatie-Anette-Schutte-640x640.jpg
Annette is docent Metafoor Expressie in de MAAK CARROUSEL

Wil je meer workshops bij Annette volgen? Dat kan! Ontdek je Creatieve Zelf

In de drieluik-workshop die Annette aanbiedt gaat het om jouw persoonlijke verhaal en vervolgens hoe jij dit wilt meenemen in jouw kunstzinnige verhaal, jouw creatieve storytelling. Aan de hand van het tekenen van metaforen, visualisaties en schrijven ga je op zoek naar meer zicht op jouw unieke verhaal. Kortom vanuit een vernieuwend perspectief naar jezelf kijken.

Bij jezelf gaan ondertussen de raderen draaien, oftewel; 'de kwasten roffelen, je zangstem spreken of de dansbeweging ontstaan over een creatieve manier hoe jij hier graag uiting aan wilt gaan geven.' Een mooie inspiratie tot het verder ontwikkelen van je COP (Creatief Ontwikkel Plan).

- Locatie: Chrysanthemumlaan 3, Heemstede
- Wanneer: Woensdagochtenden
- Tijd: 10.00 uur-12.30 uur
- Voor koffie, thee en wat lekkers wordt gezorgd
- Elke workshop is bedoeld voor een groep van maximaal drie personen
- De prijs voor de gehele workshopserie bedraagt €90 per persoon

Heb je vragen over de workshop of is een andere dag beter voor jou? Aarzel niet een mailtje te sturen naar Annette@path-coach.nl

https://www.lifetimeartclub.nl/wp-content/uploads/2023/07/Compilatie-1-Anette-Schutte-1-640x640.jpg
Contact
Lifetime Art Club, Haarlem
genevion@live.nl

Logo ontwerp:
Celine Seelemann

Logo Lifetime Art Club
Op de hoogte blijven?
Wil je nieuws ontvangen van Lifetime Art Club? Laat dan hier je mailadres achter.
* verplicht