VERTEL JE VERHAAL MET MOZAIEKMOZAIEK-EXPRESSIE

LESSEN VAN ANNEMARIE SYBRANDY
https://www.lifetimeartclub.nl/wp-content/uploads/2022/06/Annemarie-Sybrandy--320x320.jpg

DOCENT MOZAIEKEXPRESSIE

Veel mensen kennen de artistieke begeleiding van Annemarie Sybrandy van haar community art projecten in Haarlem en omgeving. Speciaal voor Lifetime Art Club geeft zij een verhalende kunst workshop. Annemarie is een veelzijdige kunstenares en maakt naast gezamenlijke mozaiekprojecten ook prachtige eigen 3-D mozaiekwerken. En let op als je in het verkeer zit, je ziet haar misschien wel rondrijden in haar Doodle Mini waar vele handen op getekend hebben. Met de bruisende energie en de kunstzinnige aanpak van Annemarie krijg je vanzelf zin om ook aan de slag te gaan met mozaiek en aardewerkrestanten!
VISIE OP VERHALENDE KUNST

Annemarie ziet verhalende kunst als ‘creativiteit met filosofie’. Ben je bereid je idee en je verhaal te onderzoeken en om te zetten in een kunstzinnige uiting.

OPLEIDING & ERVARING

In 2000 is Annemarie gestart aan het avontuur om haar eigen deskundigheid met mozaïek op te bouwen. In de loop der jaren heeft ze gewerkt voor gemeenten, buurtorganisaties, bedrijven, particulieren.

WORKSHOP STIJL

Bij Annemarie voel je je meteen op je gemak en krijg je een energie-boost om lekker aan de slag te gaan. Ze heeft zoveel ervaring, dat ze jouw idee aanhoort en je op maat kan begeleiden in je wens om je verhaal in mozaiek om te zetten. Vele stijlen zijn mogelijk!

MIJN MOTTOKom uit je hoofd met eigenwijze mozaiekobjecten!

Met haar mozaiekkunst wil Annemarie jou inspireren om ook lekker eigenwijs met je mozaiekverhaal aan de slag te gaan.
Want met Mozaiek kun je vele kanten uit en mozaiek kent vele stromingen. Van de modernere werken van Gaudi tot de antieke werken in de Griekse en Romeinse tijd.

'Mozaïek is een kunstvorm waarbij een grote afbeelding wordt vervaardigd uit een groot aantal kleine gekleurde steentjes (tesserae), die in een vloer of wand worden gemetseld. Met glas is het mogelijk een glas in lood-mozaïek te maken. (...) De Griekse stijl werd voornamelijk in de derde eeuw voor Christus ontwikkeld. Het onderwerp van deze kunstwerken waren voornamelijk mythologische wezens, religieuze types, rijkdom en natuur. ' Bron: wikipedia
Wat zou jouw onderwerp zijn om uit te werken in mozaïek?

Inspirerende voorbeelden van de creaties van Annemarie zijn te zien op haar Insta en op haar site www.annemariesybrandy.nl

Annemarie Sybrandy - oorsprong
Annemarie is docent Mozaïek Expressie in de MAAK CARROUSEL

Wil je meer lessen volgen van Annemarie? Dat kan!Maak jouw mozaiekverhaal

De workshop die Annemarie aanbiedt is een inspiratieworkshop. Ervaar het onderzoekende proces van kleur, materiaal en vorm. Op deze ochtend maak je een start met jouw eigenwijze 3-dimensionale mozaïek-werk.

In 2,5 uur ga je een bal mozaïeken waar je beeldjes, oortjes, glimmers, of andere keramiekmaterialen op plakt. Je kunt je 3D werk in de workshop afkrijgen. Ook kun je thuis je werk eventueel nog verder afmaken. Je krijgt de (gekleurde) voeg met beschrijving mee naar huis. Het is praktisch als je al enige ervaring hebt met kleur en vorm. Kom, doe mee en ervaar zelf de werking van deze kunstvorm voor jouw verhalende expressie!

Dag van de week: vrijdagochtend
Data: in overleg
Tijd: 09.30-12.00
Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 6
Locatie: Haarlem of omgeving
Prijs: € NTB
Workshop Mozaiekexpressie Annemarie Sybrandy
Contact
Lifetime Art Club, Haarlem
genevion@live.nl

Logo ontwerp:
Celine Seelemann

Logo Lifetime Art Club
Op de hoogte blijven?
Wil je nieuws ontvangen van Lifetime Art Club? Laat dan hier je mailadres achter.
* verplicht